Let's go outside!

Bootcamps, Personal Training en Blessurebehandeling door Karin Boots

Tarieven

De Strippenkaart

Bij Bootscamp koop je een 10-strippenkaart voor €70.

De strippenkaart is persoonsgebonden en geldig voor alle typen bootcamps. Wat betreft de Mama Fit Bootcamp is in overleg restitutie mogelijk.

Aan- of afmelden voor een training is prettig maar niet verplicht!

Is je kaart vol dan ontvang je een betaalverzoek via whatsapp, maar je mag ook contant betalen of het bedrag zelf overmaken naar NL36RABO0321997697 ten name van Bootscamp.

Op verzoek ontvang je een factuur van je aanschaf.

                                                                                                                        


De Familiekaart

Goed voorbeeld doet volgen! Heb jij sportieve gezinsleden die ook weleens willen bootcampen? Dat kan heel gemakkelijk met de familiekaart. Normaal gesproken is een strippenkaart persoonsgebonden maar neem je een gezinslid mee (vanaf 15 jaar) dan wordt deze omgezet in een familiekaart. Zo kan ieder gezinslid voortaan komen trainen wanneer het uitkomt, zonder verplichte aanmelding of extra administratieve rompslomp. Handig!

Wist je dat:

  • een strippenkaart kost €70 en is geldig voor alle typen bootcamps zodat je probleemloos kan switchen
  • je kan een individuele strippenkaart kopen vanaf 15 jaar
  • tijdens vakanties zijn er regelmatig trainingen waarbij kinderen van alle leeftijden welkom zijn. Dit is gratis voor kinderen jonger dan 15 jaar.


Personal Training

Voor de Personal Training geldt een uurtarief van €45. Eventuele blessurebehandelingen tijdens een Personal Training zijn altijd inbegrepen in de prijs.

Mylogenics Blessurebehandeling

Voor een Mylogenics blessurebehandeling geldt een tarief van €45 per behandeling. Deze kosten worden (vooralsnog) niet vergoed door zorgverzekeraars.