Let's go outside!

Bootcamps, Personal Training en Blessurebehandeling door Karin Boots

Personal Training

Personal Training is een investering in jezelf! 

Personal Training is meer dan alleen '1 op 1' training. Het biedt de mogelijkheid om in te zoomen op de persoon, ieder mens is immers anders en heeft specifieke doelen, wensen en mogelijkheden. Ook geeft het de benodigde ruimte voor een integrale aanpak van: training, voeding en mindset. Door deze brede aanpak kom je tot echte resultaten.

In een trainingstraject komen er allerlei processen op gang. Dit gebeurt zowel op het fysieke als het mentale vlak. Beiden gaan hand in hand omdat het eigenlijk slechts een 'kunstmatige' onderverdeling is. Als voorbeeld: Je hormonale balans verandert door fysieke inspanning en je hormoonhuishouding is weer sterk bepalend voor je emoties, stress en energie. Er is dus sprake van een onlosmakelijke verbinding tussen body en mind.

Gezondheid voorop

Op het fysieke vlak komen er tijdens de training (relatief) zwakke schakels aan het licht die je met krachttraining en behandeling blijvend gaat opheffen. Soms ben je je bewust van een zwakke schakel maar vaak ook niet, je leert je lichaam dus beter kennen en gaat vooruitgang voelen. Je krijgt een sterker lichaam met een verbeterde mobiliteit en lichaamshouding. Mensen zijn gemaakt om te bewegen dus dit heeft een direct positieve invloed op je algehele gezondheid en kwaliteit van leven. Je voorkomt tevens blessures en pijnklachten. Fysieke kracht en pijnvrij kunnen bewegen, zeker ook op latere leeftijd, is een groot goed! 

Veel kleine stappen leiden tot succes

De 'personal' in personal training gaat ook over persoonlijke ontwikkeling. Succes behalen met een trainingstraject heeft veel raakvlakken met succes behalen in je privé en werkende leven. Training is een uitdaging: je maakt het jezelf moeilijk met trainen, je vraagt immers inzet van jezelf. Tevens moet je discipline opbrengen om telkens weer op te komen dagen en dan hard te werken. Volharding op de langere termijn is een erg belangrijke succesfactor. 
Gaandeweg krijg je meer inzicht in je eigen doel of drijfveren: waarom train je eigenlijk echt? Wat doe je als het moeilijk wordt? Wat is je zelfbeeld? Welke gedrags- of denkpatronen heb jij (ongemerkt) geautomatiseerd en hoe kan je dit aanpassen? Afhankelijk van je eigen interesse kan je hiermee aan de slag. 

Lekker in je vel

Letterlijk en figuurlijk lekker in je vel zitten is natuurlijk heerlijk! Je goed voelen en tevreden zijn met hoe je eruitziet is iets wat je iedereen toewenst. Personal training is een uitstekende methode om dit te bereiken. 

PT Studio

Personal Training doen we in onze eigen PT Studio! Alle aandacht voor jou en een perfecte setting voor persoonlijke gesprekken. Kortom: met de Personal Training heb je de gym voor jezelf! In de PT Studio kun je ook terecht met 2 of 3 personen. Dit maakt het mogelijk om samen met je favoriete maatje te trainen, gezellig! Prettige bijkomstigheid is dat de kosten per persoon aanzienlijk dalen. Het maximale aantal ligt bij 3 personen om dezelfde kwaliteit, aandacht  en uitkomsten te kunnen realiseren die je van Personal Training mag verwachten. 

Personal training in de praktijk:

  • Personal Hormonal Profiling
  • 12-punts huidplooimetingen
  • 1 op 1 / 1 op 2 /of 1 op 3 begeleiding in de PT Studio
  • Persoonlijk trainingsschema afgestemd op jouw doel
  • Meetbare resultaten
  • Resultaat versterkende behandeling 
  • Mylogenics blessurebehandeling indien nodig
  • Voedings- en lifestyle advies
  • Meer inzicht in mindset en motivatie 

Tarieven 

Voor de Personal Training gelden de volgende tarieven:

1 op 1 PT: €45
1 op 2 PT: €65
1 op 3 PT: €75


Voor meer informatie of het plannen van een afspraak kunt U contact opnemen met:

Karin Boots (lees meer over mij)
0655851716

PT Studio Bootscamp
Waterstraat 27
6658AA Beneden-Leeuwen