Let's go outside!

Bootcamps, Personal Training en Blessurebehandeling door Karin Boots

Bootcamp 

Deze trainingen hebben een hoge intensiteit en zijn geschikt voor de gemiddelde en gevorderde sporter.

Je traint buiten in groepsverband met een gecertificeerde bootcamp instructeur en ZUU trainer die je motiveert en stimuleert om je grenzen te verleggen. Je werkt aan je  kracht (neuromusculair trainen), conditie (cardiovasculair trainen) en mobiliteit zodat je iedere training weer wat fitter en sterker wordt.

Het grote voordeel van bootcamp is dat het een heel effectieve training is! Door regelmatig te trainen boek je snel resultaat. Tel daarbij een plezierige sfeer op en een gezond verblijf in de buitenlucht en je zult je al snel gemotiveerd voelen om het beste uit jezelf te halen.

Tijdens de bootcamp doen we ook ZUU oefeningen. Dit zijn next level lichaamsgewichtoefeningen om je mobiliteit en kracht te verbeteren. Daarnaast wordt het ingezet om je conditie maximaal op de proef te stellen en daarmee je mentale weerbaarheid te vergroten.

ZUU fitness is een low impact HiiT (High Intensity Interval) training. 'Low impact' wil zeggen dat het vriendelijk is voor je gewrichten waardoor je de kans op blessures aanzienlijk verkleind. ZUU fitness geeft veel toegevoegde waarde en maakt de bootcamps onderscheidend!

Trainingstijden

  • woensdag 09:00 - 10:00
  • donderdag 19:00 - 20:00
  • vrijdag 09:00 - 10:00
  • zondag 10:00 - 11:00